Művészetterápia

hands-paint-brush-1280x768-wallpaper

PERSPEKTÍVAVÁLTÁS

Művészetterápiás önismereti csoport indul

 

 

 

Ki vagyok? Van szakmám, de mi a hivatásom? Hogy oldjam meg a párkapcsolati nehézségeim? Helyes döntéseket hozok? A biztonságot válasszam, vagy a szabadságot? Elakadtam – jó úton haladok? …

Ha van kedved új perspektívából szemlélni a téged foglalkoztató témákat, új helyzetekben kipróbálni magad és egyben feltöltődni, kikapcsolódni, várlak szeretettel. A komplex művészetterápia eszközeivel és a csoport támogatásával, közelebb kerülhetsz önmagadhoz, megteremtheted belső egyensúlyod, fejlesztheted kreativitásod.

A találkozók során különböző technikákat használunk (pl.: pasztellkréta, üvegfestés, meditáció, kreatív írás, kollázs, mozdulat, zene), melyek segítségével  önmagunkat kifejezve átélhetjük az alkotás felszabadító örömét, és szabadon megoszthatjuk a bennünk lévő érzéseket. Az alkotások és azok megbeszélése mentén új nézőpontok születnek, melyek segítik a mélyebb történésék megértését. Mindezt oldott, elfogadó légkörben, elvárások nélkül élheted át.

Előzetes művészeti technikákban való jártasság nem szükséges, elég, ha kíváncsi és nyitott vagy.

IDŐTARTAM:

2017. május 27 – július 15.

8 alkalommal szombatonként, 10:00 – 13:00 óráig

Csoportlétszám: 6-8 fő

HELYSZÍN: Veszprémi Ifjúsági Ház – Lélektér Alapítvány

Részvételi díj: 3.000 Ft / alkalom (tartalmazza a felhasznált anyagok, az eszközök, a terembérlet és a csoportvezetés árát)

JELENTKEZÉS: 

Márton Helga

művészetterapeuta, válás- és gyásztanácsadó

(20) 474 2101

terapia”kukac”martonhelga.hu

facebook.com/martonhelga.hu

The following two tabs change content below.

Márton Helga

Latest posts by Márton Helga (see all)