Válás – újjászületés

VU_22016. január 17-én Válás és újjászületés csoport indul.

Mindazoknak szól, akik szakítás, válás után nem találják a lelki egyensúlyukat, akik a különböző érzelmek hullámvasútján  (harag, bűntudat, tehetetlenség, féltékenység, csalódottság), nehezen zökkenek vissza a hétköznapokba, a munka világába…

Az elválás nehéz, érzelmekkel teli,  hosszadalmas feladat. Azt tapasztalom, hogy az életünkben történő eseményekért mi magunk vagyunk a felelősek. Az előző  kapcsolatok tanulságait érdemes tudatosítani, hogy a következő tisztalappal tudjon indulni.

A találkozók abban támogatnak, hogy feldolgozd a szakítás terhét, hogy helyreállítsd az önbecsülésed és hozzásegítenek, hogy a friss tapasztalatokkal és felismerésekkel ÚJJÁSZÜLETHESS. A változás nyitottabbá tesz,  képessé válsz a jövőben örömteli életet élni.

A feladatokat művészetterápiás elemekkel tesszük színessé, melyben megélheted kreativitásodat, illetve kifejezheted szavak nélkül – aktuális érzelmi állapotodat.

FÉRFIAK is bátran jelentkezhetnek! Könnyebb megérteni a nőknek a saját helyzetüket (és fordítva), ha a másik nem a csoportban,  eltérő megvilágításban mondja el szinte ugyanazt a történetet. A férfiakban ugyanúgy jelen vannak az érzelmek, félelmek, sérülések, fájdalmak – csak másképp fejeződnek ki… Tanuljunk hát egymástól, egymásról – együtt. Ne kövessük el újra meg újra ugyanazokat a hibákat.

Akik Singer Magdolna és Hass György által szervezett Válás és újjászületés TRÉNERKÉPZÉSBEN szeretnének részt venni, azoknak ez egy kötelező alapképzés is egyben, amelyre épül a további 5 napos trénerképzés.  A legközelebbi trénerképzés azoknak, akik elvégezték a saját élmény csoportot, 2016. tavaszán indul.

Dátumok:

január 17. / január 31. / február 14. /  február 28.

4 alkalommal fogunk találkozni, hetente vasárnaponként

10:00 – 17:00 óráig.

Helyszín: 1114 Budapest, Ulászló u. 38. I. emelet (kapucsengő: 11)

A részvétel díja:

Alkalmanként 10.000 Ft

Vezeti: Márton Helga

Érdeklődés:

(70) 3 800 400

helga@kivagyte.hu

A közösségben való részvétel építő, a csoportnak ereje van, tagjai támogatják egymást. Minősítések nélkül kommunikálunk egymással egy nyitott, elfogadó közegben.

Szeretettel várom a jelentkezésed, ha figyelmet szeretnél szentelni e 4 napban magadra, illetve az aktuális belső állapotodra és változtatni szeretnél a jelenlegi élethelyzeteden.

Cím: 1114 Budapest, Ulászló u. 38. I. emelet (kapucsengő: 11)

The following two tabs change content below.

Márton Helga

Latest posts by Márton Helga (see all)